x
I M A GJ I N A T A

Zgjidhje Printimi Sales: 0698496111, Service: 0698496111

sherbimet

Printime Cilesore &
Produkte Promocionale

Kompani Imagjinata ofron shumëllojshmëri Produktesh, por më Kryesoret janë:

Offer

Sherbim Printimi

Imagjinata ofron printime dixhitale te permasa dhe materiale te ndryshme.…

Offer

Sherbim Dizanji

Imagjinata ju ofron krijimin e logove, imazhin e brandit, prezantime,…

Offer

Produkte Promocionale

Imagjinata ju ofron produkte te personalizuara sipas deshires.

shifrat
shifra interesante

Krenar për të kaluarën tonë, Printime për të Ardhmen

Kompania Imagjinata Ofron Printime Dixhitale permasa dhe sasi te ndryshme

Porosit tani
0+

Vite eksperience ne fushen e sherbimit te printimit.

0th

Artikujt e printuar nga anëtarët e ekipit profesionistë.

0

Perdorues aktiv te produkteve dhe sherbimeve tona

Awesome Image
Awesome Image
Awesome Image
Awesome Image
Kush jemi NE

Kompania Lider ne fushen e printimeve ne qytetin e Elbasanit dhe jo vetem.

"Imagjinata eshte krijuar t"ju ofroje prudukte dhe sherbime professionals ne fushen e dizanjit, printimeve dixhitale, etj. Krijimtaria dhe teknologjia bashkohen bashke dhe formesojne brandin, imazhin, perfaqesimin, dukshmerine e kompanise tuaj."

Kategorite

Zgjidhja e plote e printimit

Kompania Imagjinata ofron produkte te personalizuara sipas deshires

Mailing Services

Duke ofruar shërbime MAIL, Kompania Imagjinata mund të…

Banners

Take a trivial example, which of us ever…

Booklets

But who has any right to find fault…

Business Cards

Nor again is there anyone who loves or…

Projects

Eksporo Projektet tona me te fundit

 • All Categories
 • Garment Printing
 • litho_printing
 • 3D Printing
 • Large Format Printing
 • Digital Printing
Digital Printing

Kraft Food Container

Digital Printing

Printing Services

Digital Printing

Design Services

Digital Printing

Promotional Products

Digital Printing

Mailing Services

Digital Printing

Digital Signage

Pse Imagjinata

Ne ju ofrojme me shume nga sa ju prisni

Printime & Reklama

Profesionalizm

Skruadra jone perbehet nga Artiste dhe Teknike te cilet garantojne cilesi te lartedhe korrektesi

Ekspertize

Ekspertiza jone bazohet te eksperince e gjate ne fushen e printimeve dhe reklamava ne pergjithesi

Çmime Konkuruese

Objektivi eshte te ofrojme produkte dhe sherbime jo vetem me cilesi te larte por dhe me çmime te arsyeshme

Awesome Image

Sherbim Cilesor

Kete e arrojme duke u bazuar ne teknologjine me te fundit ne fushen e printimeve.

Kosto efektive

Zgjidhje per çdo sipermarrje per te arritur targetin.

Personalizim

Çdo produkt dhe sherbim realizohet sipas kerkeses se Klientit, duke ruajtur standartin.

Planet & Çmimet

Plane çmimesh efektive dhe fleksibël për ju

*Off 20%
 • Pay Monthly
 • Pagesa mujore

Pro+
Package

$ 549 /Mo

Purchase Now
 • 30 Days
 • Limited Access
 • 50k Designs & Prints
 • 5GB Cloud Storage
 • Printable Prioducts

Basic
Package

$ 249 /Mo

Purchase Now
 • 40 Days
 • UnLimited Access
 • 80k Designs & Prints
 • 8GB Cloud Storage
 • Printable Prioducts

Basic
Package

$ 449 /ye

Purchase Now
 • 30 Days
 • Limited Access
 • 50k Designs & Prints
 • 5GB Cloud Storage
 • Printable Prioducts

Pro+
Package

$ 749 /ye

Purchase Now
 • 80 Days
 • UnLimited Access
 • 80k Designs & Prints
 • 8GB Cloud Storage
 • Printable Prioducts
Feedback

Konsumatoret rreth Sherbimit Tone

Marketing, Dizanj, Keshillim

Punojme se bashku

Na tregoni se çfarë po kërkoni

Logo-Brandim-Krijimtari

 • Si mund te marr një çmim nga ju?

  Shume e thjeshte. Plotesoni formularin me te dhenat tuaja dhe pershkrimin e kerkeses. Ne ju kthejme pergjigje ne email mbi projektin dhe çmimin.

 • Çfare lloje produktesh dhe sherbimesh ofroni ju?

  Produktet baze jane Printimi Dixhital ne permasa te medha dhe materiale te ndryshme, Produkte Promocionale, etj.

 • A konsiderohet e Bardha ngjyre ne fushen e printimit?

  PO, e bardha eshte ngjyre ne teknologjine e printimit. Ne si kompani e ofrojme kete mundesi.

 • Çfare lloj pagesash pranoni ju?

  Ne pranojme keto menyra pagesa: Transferte Bankare Pagese ne Dorezim Pagese Karte debit/kredit Paypal

  Awesome Image
  Awesome Image
  Awesome Image
  Awesome Image
  Awesome Image
  Innovation in print

  Zgjidhje e Plote
  Grafike nga Konceptimi deri ne dorezim

  Tranporti

  Postim falas ne te gjithe Shqiperine,

  Pagesa

  Opsione te ndryshme pagesash dhe te sigurta

  Mbeshtetja

  Sherbime ne kohe & mbeshteje e vazhdueshme teknike

  Brande te njohura ne Shqiperi kane vendosur te bashkpunojne me Ne

  Zgjidhje Artistike dhe Profesionale